OM RESIRKULERT UNGDOM 

"Resirkulert Ungdom" ble stiftet i Haugesund av Rolf Høvring "Krabben" i 2005. Krabben satt som leder frem til september 2022. Etter 17 år ga han stafettpinnen over til to nordmøringer, Kjell Magne Myrhaug og Geir Storholt.

Kjell Magne Myrhaug bor i Skodje i Ålesund kommune og Geir Storholt bor i Sunndal kommune.

Ideen til å starte en motorsykkelklubb med navnet "Resirkulert Ungdom" fikk Rolf Høvring av en kompis for en god del år siden (på en fest). Såpass lenge siden at han selv ikke var gammel nok til å bli medlem i sin egen klubb :-)
Men ettersom tiden gikk, så kom klubben i gang i 2005.
Ideen bak "Alf" som logo, (en amerikansk serie fra 1986-1990), kom fra en episode der Alf hadde bursdag.Han var jo litt av en livlig fyr, som da fylte 268 år. Men han følte seg jo så ung, i 20 åra kanskje.
Å der var ideen til logoen på plass. Det er så enkelt som at en er kanskje 35+ på papiret, men det er alderen du har mellom ørene som teller ;)

Litt om oss som tok over i 2022:

Kjell Magne Myrhaug, født 1979 og oppvokst på Sunndalsøra. 

Jobber med byggevarer og trelast hos Byggtorget Digernes i Skodje i Ålesund kommune. Har tidligere kjørt en Rewaco trike, og nå en Goldwing 1800, 2003 modell.


Geir Storholt, født 1969. Jobber alt for mye med alt for mye. Jobber med å trappe ned ;) Kjører en BMW for lek og morro på grusveier. Eksempelvis opp fra Sunndalsøra til Aursjøen,Og en Harley til kos, cruise og treff.