Resirkulert Ungdom

Stiftet av "Krabben" 2005

Krabben drev denne klubben siden han stiftet den i Haugesund 2005, frem til september 2022. 17 år drev han,

før han ga stafettpinnen til nye krefter som da ble to Nordmøringer.

Kjell Magne Myrhaug bor i Skodje i Ålesund kommune

og

Geir Storholt som bor i Sunndal kommune.

Det er en stor ære for oss å få ta denne klubben videre fremover.

Her er litt bakgrunnsinformasjon:

Ideen til navnet fikk Krabben av en kompis for en del år siden. (på en fest) Såpass lenge siden,

at han selv ikke var gammel nok til og bli medlem c",)

Men ettersom tiden har gått, så kom klubben i gang i 2005.

Ideen bak "Alf" som logo, ( en amerikansk serie fra 1986-1990 ), kom fra en episode der Alf hadde bursdag.

Han var jo litt av en livlig fyr, som da fylte 268 år.. Men han følte seg jo så ung, i 20 åra kanskje..

Å der var ideen til logoen på plass. Det er så enkelt som at en er kanskje 35+ på papiret..

men det er alderen du har mellom ørene som teller ;)

Litt om oss som tok over i 2022:

Kjell Magne Myrhaug, født 1979 og oppvokst på Sunndalsøra.

Jobber med byggevarer og trelast hos Byggtorget Digernes i Skodje i Ålesund kommune

har tidligere kjørt en Rewaco trike, og nå en Goldwing 1800, 2003 modell.

Geir Storholt, født 1969

Jobber alt for mye med alt for mye... Jobber med å trappe ned ;)

Kjører en BMW for lek og morro på grusveier.. eksempelvis opp fra Sunndalsøra til Aursjøen,

Og en Harley til kos, cruise og treff.

Lyst til å bli med i Resirkulert Ungdom?

Du må være 35 år, på papiret ;) eller fylle 35 det året du vil melde deg inn.

For å bli medlem sender du en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er ingen faste regler eller møter. Vel noen regler finnes jo. De finner du under linken til Regler.

Målet med klubben er at her kan alle være med, samme hva se kjører av sykkel, kjønn, fasong og sveis...

ja du skjønner poenget.. og å samle venner, og senere venners venner og nye bekjente som vi møter.

Klubben er for å skape ett fellesskap der alle kan være med,

du trenger bare å være snill og grei, oppføre deg fint, ikke drive  med ting som ikke er noe kjekt ;)

Å selvfølgelig møtes til hyggelig samkvem når syklene står parkert for vinteren.